NOT KNOWN DETAILS ABOUT خواص چای عناب در بارداری

Not known Details About خواص چای عناب در بارداری

Not known Details About خواص چای عناب در بارداری

Blog Article

تری‌ترپن‌های موجود در عصاره عناب به دلیل توانایی در جلوگیری از فعالیت گونه‌های فعال اکسیژن کارکرد ضد التهابی از خود نشان می‌دهند و در این زمینه مؤثرند.

این مطلب صرفا اطلاعات عمومی است و هرگز جایگزین توصیه پزشک متخصص نیست. قبل از انجام هر اقدامی حتما با یک پزشک متخصص ملاقات و از توصیه های او پیروی کنید. اطلاعات بیشتر

نتایج مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره عناب باعث کاهش فشار خون و فشار متوسط شریانی در موش‌ها می‌شود. اسید بتولینیک که در عناب یافت می‌شود، باعث تولید ترکیبات اندوتلیال شده و سلول‌های اندوتلیال (لایه درون رگی) را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد (سلول‌های لایه درون رگی وظایف مهمی چون تنظیم فشار خون را به عهده دارند).

همچنین ورزشکاران می‌توانند قبل از فعالیت‌های سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کم‌آبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.

یکی از مهمترین فواید عناب این است که به خاطر فیبر زیادی که دارد به هضم بهتر غذا کمک می‌کند

از خواص عناب خشک ناشتا می‌توان به تاثیر آن برای کلیه اشاره کرد. این میوه با کاهش سطح کراتینین و اوره عملکرد کلیه را بهبود بخشید و می‌تواند از آسیب‌های هیستوپاتولوژیک کلیه خواص عناب خشک شده جلوگیری کند.

مواد معدنی، پروتئین‌ها و ویتامین‌های موجود در عناب کمک می‌کنند تا امکان رویش مجدد موی سر شما ایجاد شود. همچنین ترکیب روغن نارگیل با روغن این میوه پر خاصیت و مفید، می‌تواند از ریزش زیاد موی سر جلوگیری کند.

همچنین مصرف عناب خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

علائم صد در صد جنین پسر

تعداد کمی از مطالعات آزمایشگاهی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی ثابت کرده است. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالابریا نشان داد که می تواند به طور موثری گسترش سلول های سرطانی بدخیم پستان را کاهش دهد و حتی آن ها را از بین ببرد.

در مطالعات موش، عصاره میوه عناب پتانسیل پیشگیری از زخم معده را دارد. مطالعات بیشتر برای درک این اثرات در انسان نیز ضروری است.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

۶۰ مدل پارچ سفالی لعاب دار سنتی و جذاب مناسب مراسمات خاص

Report this page